Expertiză

 • Această ramură a dreptului cuprinde majoritatea cauzelor cu care se confruntă zi de zi echipa noastră și putem afirma că indiferent de solicitarea dumneavoastră suntem în măsura să vă oferim o soluție legală și temeinică.

  Mai multe
 • Prin avocații asociați, clientii, persoane fizice și juridice, sunt asistați și reprezentați în fața organelor de urmărire penale, parchetelor de pe lângă instanțele judecătorești, indiferent de gradul acestora, și în fața instanțelor judecătorești în procesele penale.

  Mai multe
 • Indiferent că vă doriți să înfințați o societate, să modificați statutul societății, să cesionați părți sociale, sau alte operațiuni asemănătoare, în cadrul echipei “OLTEANU ȘI ASOCIAȚII” am dezvoltat un departament specializat care vă stă la dispoziție pentru rezolvarea oricărei solicitări din acest domeniu al dreptului.

  Mai multe
 • Suntem calificați să vă oferim servicii de consultanță, opinii legale și să vă asistăm sau să vă reprezentăm în cauze din domeniul dreptului administrativ.

  Mai multe
 • Fiscalitatea este un domeniu de interes pentru clientii noștri și cu care se confruntă zilnic. Din această perspectivă avem experiență în soluționarea problemelor juridice de ordin fiscal existente, pornind de la consultanța acordată în domeniu și până la asistență și reprezentare în procedurile jurisdicționale speciale de contestare a actelor fiscale.

  Mai multe
 • Cele două proceduri au în comun caracterul colectiv, ceea ce duce la concluzia că la desfășurarea amândurora sunt invitați să participe toți creditorii cunoscuți ai debitorului, spre deosebire de dreptul comun care, în cadrul executării silite, cheamă spre îndestulare doar creditorii care au pornit procedura. Cu toate acestea, caracterul egalitar al procedurii nu se referă la modul de distribuire a creantelor obținute în urma valorificării, ci la mijloacele procesuale de care se pot folosi creditorii.

  Mai multe
 • Indiferent dacă sunteți dezvoltator și aveți nevoie de consulantă juridică pe parcursul întregului proiect sau doar vă doriți să achiziționați un imobil pentru familia dumneavoatră și vă doriți părerea unui avocat in legătură cu valabilitatea titlului de proprietate , vă invităm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire cu un avocat specializat în acest domeniu care vă va îndruma pe parcursul întregului proiect și vă va oferii clarificările de care aveți nevoie.

  Mai multe
 • Suntem într-o continua dezvoltare economica iar acest aspect se vede și în relațiie de munca care se modifică mai ales din punct de vedere normativ.Având in vedere acest aspect, societatea noastră este in permanență conectată la ultimele modificări legislative.

  Mai multe
 • Procedura achiziției publice este cu adevărat deosebită și prevede reguli de strictă aplicare avănd in vedere că prin aceasta sunt cheltuiți banii publici. Pentru a preveni erorile în desfășurarea acestei proceduri complexe, este recomandat sfatul unui specialist.
  Am avut ocazia să participăm alături de clienții noștri în diferite proceduri de atribuire a contractului de achiziție publică, oferind serviciile noastre atât autorității contractante cât și ofertantului, în consecință am dezvoltat în cadrul echipei “OLTEANU ȘI ASOCIAȚII” o ramură de avocați specializați în acest domeniu.

  Mai multe
 • Această ramură reglementează raporturile personale și patrimoniale ce izvorăsc din căsătorie, adopție și raporturile asimilate de lege, sub anumite aspecte, cu raporturile de familie.

  Mai multe
 • Avem în prezent un portofoliu important format din producători, importatori, distribuitori și lanțuri de farmacii pentru care oferim servicii de consultanță juridică.

  Mai multe
 • Protejarea drepturilor de autor reprezintă o problemă de mare actualitate în activitatea de zi cu zi a companiilor cât și a persoanelor fizice cu activitate de creație.

  Mai multe