Expertise

 • Această ramură a dreptului cuprinde majoritatea cauzelor cu care se confruntă zi de zi echipa noastră și putem afirma că indiferent de solicitarea dumneavoastră suntem în măsura să vă oferim o soluție legală și temeinică.

  More
 • The lawyers associates, clients, individuals and businesses are assisted and represented before the criminal investigation bodies, prosecutor's offices courts, irrespective of their degree, and in court in criminal proceedings.

  More
 • Indiferent că vă doriți să înfințați o societate, să modificați statutul societății, să cesionați părți sociale, sau alte operațiuni asemănătoare, în cadrul echipei “OLTEANU ȘI ASOCIAȚII” am dezvoltat un departament specializat care vă stă la dispoziție pentru rezolvarea oricărei solicitări din acest domeniu al dreptului.

  More
 • Suntem calificați să vă oferim servicii de consultanță, opinii legale și să vă asistăm sau să vă reprezentăm în cauze din domeniul dreptului administrativ.

  More
 • Fiscalitatea este un domeniu de interes pentru clientii noștri și cu care se confruntă zilnic. Din această perspectivă avem experiență în soluționarea problemelor juridice de ordin fiscal existente, pornind de la consultanța acordată în domeniu și până la asistență și reprezentare în procedurile jurisdicționale speciale de contestare a actelor fiscale.

  More
 • The two procedures have in common collective nature, which leads to the conclusion that the conduct of both are invited to all known creditors of the debtor, unlike common law, in foreclosure, call for sufficiency only creditors who have started the procedure. However, the egalitarian nature of the procedure does not refer to the distribution of receivables generated from the recovery, but the procedural means that creditors can use.

  More
 • Whether you're a developer and you need legal consul for the whole project or just want to buy a property Your family and you want the opinion of a lawyer in connection with the validity of title, please contact us to arrange a date with

  More
 • Suntem într-o continua dezvoltare economica iar acest aspect se vede și în relațiie de munca care se modifică mai ales din punct de vedere normativ.Având in vedere acest aspect, societatea noastră este in permanență conectată la ultimele modificări legislative.

  More
 • Procedura achiziției publice este cu adevărat deosebită și prevede reguli de strictă aplicare avănd in vedere că prin aceasta sunt cheltuiți banii publici. Pentru a preveni erorile în desfășurarea acestei proceduri complexe, este recomandat sfatul unui specialist.
  Am avut ocazia să participăm alături de clienții noștri în diferite proceduri de atribuire a contractului de achiziție publică, oferind serviciile noastre atât autorității contractante cât și ofertantului, în consecință am dezvoltat în cadrul echipei “OLTEANU ȘI ASOCIAȚII” o ramură de avocați specializați în acest domeniu.

  More
 • Această ramură reglementează raporturile personale și patrimoniale ce izvorăsc din căsătorie, adopție și raporturile asimilate de lege, sub anumite aspecte, cu raporturile de familie.

  More
 • We currently have an important portfolio consists of manufacturers, importers, distributors and chain pharmacies that offer legal advice.

  More
 • Protejarea drepturilor de autor reprezintă o problemă de mare actualitate în activitatea de zi cu zi a companiilor cât și a persoanelor fizice cu activitate de creație.

  More