Societatea Civilă de Avocatură “Olteanu și Asociații” a fost înființată în anul 2001, prin transformarea unei societăți de consultanță apărută în 1991.

Experiența, devotamentul și respectul față de clienți ne-au ajutat să ajungem astăzi o echipa puternică formată din avocați a căror expertiza și profesionalism vă stau la dispoziție.

Oferim servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdicție din România, de la judecătorie până la Înalta Curte de Casație și Justiție. Indiferent de cauza pe care o aveți, echipa noastră o va trata cu același grad de profesionalism și responsabilitate, oferind soluții construite special pentru dumneavoastră și pentru îndeplinirea scopului urmărit. 

De-a lungul anilor, am soluționat cazuri din diferite ramuri ale dreptului, astfel încât suntem în măsură să oferim consultanță, asistență și reprezentare în toate situațiile care implică un domeniu al dreptului.

Echipa noastră este recunoscută pentru responsabilitatea, disponibilitatea, eficiența, flexibilitatea și nu în ultimul rând, diligența pe care o avem față de fiecare proiect. Reputația echipei vine din consecvența cu care am transformat în realitate promisiunile și proiectele delegate. 

Viziune

Respectăm cu strictețe secretul profesional, ca premisă fundamentală a eticii. Relația client-avocat este guvernată de principiul confidențialității, apreciat ca fiind o dovadă a moralității cu privire la informațiile care decurg din legătura profesională. De peste două decenii ne sunt alături clienți cu care am dezvoltat o relație solidă bazată pe respect reciproc, drept pentru care ne considerăm un partener ideal pentru orice companie. 

Misiune

Principiile care ne ghidează activitatea sunt seriozitatea, confidențialitatea, profesionalismul și promptitudinea. 

Cauți consultanță în ITretailGDPRdomeniul financiardomeniul farmaceuticdomeniul bancardomeniul medical ?

Drept civil

Această ramură a dreptului cuprinde majoritatea cazurilor cu care se confruntă zi de zi echipa noastră. Indiferent de solicitare, suntem în măsura să oferim o soluție legală și temeinică.

Drept penal

Oferim servicii de consultanță, opinii legale, reprezentare și asistare în fața organelor de cercetare penala și în fața instanțelor judecătorești de orice grad.

Drept societar și comercial

Pentru înființarea unei societăți, modificarea statutului acesteia, cesionarea de părți sociale, sau alte operațiuni asemănătoare, am dezvoltat un departament specializat care va rezolva orice solicitare.

Achiziții publice

Procedura achiziției publice este cu adevărat deosebită și prevede reguli de strictă aplicare. Pentru a preveni erorile în desfășurarea acestei proceduri complexe, stăm la dispoziție tuturor clienților noștri.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com