Despre noi

Despre noi

Societatea Civilă de Avocatură “Olteanu și Asociații” a fost înființată în anul 2001, prin transformarea unei societăți de consultanță aparută în 1991. Experiența, devotamentul și respectul față de clienți ne-au ajutat să ajungem astăzi o echipa puternică formată din avocați a căror expertiza și profesionalism vă stau la dispoziție.

Oferim servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdicție din România, de la judecătorie până la Înalta Curte de Casație și Justiție. Indiferent de cauza pe care o aveți, echipa noastra o va tratat cu același grad de profesionalism și responsabilitate, oferind soluții construite special pentru dumneavostră și pentru indeplinirea scopului urmărit.

De-a lungul anilor, am soluționat probleme din diferite ramuri ale dreptului, astfel încât suntem în măsură să oferim consultanță, asistență și reprezentare în toate situațiile care implică un domeniul al dreptului.

Echipa noastră este recunoscută pentru responsabilitatea, disponibilitatea, eficiența, flexibilitatea și nu în ultimul rând, diligența pe care o avem față de fiecare proiect. Reputația echipei vine din consecvența cu care am tranformat în realitate promisiunile și proiectele delegate.

Respectăm cu strictețe secretul profesional, ca premisă fundamentală a eticii. Relația client-avocat este guvernată de principiul confidențialității, apreciat ca fiind o dovadă a moralității cu privire la informațiile care decurg din legătura profesională. De peste două decenii ne sunt alături clienți cu care am dezvoltat o relație solidă bazată pe respect reciproc, drept pentru care ne considerăm un partener ideal pentru orice companie.

Principiile care ne ghideaza activitatea sunt seriozitatea, confidențialitatea, profesionalismul și promptitudinea.

Pentru a intări aceste atribute, la începutul anului 2004 am devenit prima societate de avocatură ce a implementat sistemul de management al calității ISO 9001/2001 cu prestigioasa companie de profil TÜV Germania.